Kohdataan Kuhmossa -livetapahtumat


Kuhmon kaupungin järjestämien livetapahtumien tavoitteena on lisätä yhteisiä kohtaamisia uusien ja kiinnostavien asioiden äärellä. Tänä keväänä kohtaamiset toteutetaan livetapahtumina, joiden ajankohdat ovat 31.3., 21.4. ja 19.5. Tilaisuuksien alussa on ensin alustus asiasta, jonka jälkeen osallistujilla on tilaisuus vaihtaa ajatuksia ja tehdä kysymyksiä.

Livetapahtumien linkit löytyvät tapahtumakalenterista (www.kuhmo.fi/tapahtumat) sekä kaupungin Facebook-sivulta. Tapahtumat ovat kaikille avoimia ilman ennakkoilmoittautumista.

Keskiviikko 31.3. klo 16: oletko kiinnostunut kesäkanojen pitämisestä tai jopa vakituisemmasta kanojen pitämisestä? Keskustelutilaisuutta ”Näin otat kesäkanan” ovat evästämässä ” vs. maaseutusihteeri Susanna Eskola sekä kanoja ympäri vuoden pitävä Päivi Kähkönen.

Kesäkanat ovat mukava tapa tutustua omavaraisuuteen ja oiva tapa opettaa lapsille mistä ruoka tulee. Ohjelmassa käydään lyhyesti läpi käytännön asioita, jotka on hyvä huomioida kanojen ottamista harkitessaan. Nyt on hyvä tilaisuus kysyä Päiviltä käytännön fiiliksiä kanojen pitämisestä ja haasteista.

Keskiviikko 21.4. klo 16: kirjastonhoitaja Sanna Nissinen vinkkaa kirjaston aineistoja, sekä tutustuttaa Kainet-Finna -verkkokirjaston käyttöön. Sen verran aiheista raotetaan sivuja, että osa vinkkauksista liittyy Kuhmoon ja toinen osa Kuhmon brändiaiheisiin Kalevala ja metsä. Yllätyksellinen osa Sannan esityksessä on kirjaston blogin kuukauden kirjavinkki.

Keskiviikko 19.5. klo 16: sukellamme metsänsiimekseen Kuhmon Luontokeskus Petolan erikoissuunnittelija Eeva Pulkkisen ja luonto-ohjaaja Kerttu Komulaisen kanssa. Tässä tilaisuudessa varmasti löytyy vastaus siihen mistä löytyvät Kuhmon retkeilyreitit ja nuotiopaikat.

Kuhmon kaupunki toivottaa tervetulleiksi kohtaamisiin Meijän Kuhmossa!