Kirjaston päivän 19.3. kunniaksi kirjasto järjestää kirjastosukka -neulesuunnittelukilpailun


Kuhmon kirjastosukka -neulesuunnittelukilpailu

Haastamme Kirjaston päivän 19.3.2023 kunniaksi kaikki kuhmolaiset suunnittelemaan Kuhmon kirjastolle oman kirjastosukka -mallin!

Kuvassa taustalla Kuhmon kirjasto sivulta kuvattuna, vasemmalla ylhäällä valkoiset sukat, alla harmaavalkoinen Kuhmo-logo ja teksti "Kuule kuinka puut puhuvat". Ylhäällä teksti "Suunnittele kirjastolle oma sukkamalli".

 

Mallisukka voi olla lyhyt tai pitkä, siinä voi olla raitaa, pitsiä tai kirjoneuletta ja aihe on vapaa. Sukan tulisi kuitenkin jotenkin ilmentää omaa kirjastoamme.

Liitä mallisukkien mukaan myös kirjallinen neulontaohje ja toimita kirjastoon 22.6.2023 mennessä.

Kilpailuun osallistuneista sukkamalleista palkitaan kolme raadin mielestä parasta kirjapalkinnoin. Valitsijaraati koostuu kirjaston henkilökunnasta. Voittajat valitaan ja julkaistaan viikolla 27.

Lisätietoja sähköpostilla osoitteesta kaupunginkirjasto@kuhmo.fi tai puhelimitse 0407255390.

 

Kirjaston päivä on Suomen kirjastoseuran organisoima teemapäivä. Vuosittain toistuvan juhlapäivän tarkoitus on muistuttaa sekä kirjastoja että kirjastojen asiakkaita, ystäviä ja poliittisia päättäjiä kirjaston merkityksestä kulttuuripalveluna sekä sivistyksen ja tasa-arvon edistäjänä. (Lähde Suomen kirjastoseura, https://suomenkirjastoseura.fi/tapahtumat/kirjaston-paiva/)