Meijän Kuhmo polkee Kilometrikisassa 2021


Tervetuloa Kilometrikisaan 2021! Kilometrikisa 2021 poljetaan 1.5.-22.9.2021. Kyseessä on Suomen suurin pyöräilykampanja, jossa Kuhmon avoin joukkue on mukana kolmatta kesää peräkkäin.

Kuhmon avoin joukkue on nimeltään Meijän Kuhmo pyöräilee. Joukkue on avoin kaikille, jotka haluavat kerätä pyöräilykilometrejä Kuhmon yhteiseksi hyväksi.

Mikäli olet ollut kisassa aiemmin, vanhat tunnuksesi ovat voimassa. Muista käyttää kirjautuessa käyttäjätunnusta ja salasanaa. Salasanan saa palautettua tarvittaessa kirjautumiskohdasta. Sähköpostiin tulevassa palautusviestissä on myös käyttäjätunnuksesi. Jos olet mukana ensi kertaa, rekisteröidy ensin käyttäjäksi, jonka jälkeen voit ilmoittautua joukkueeseen. Huom! joukkueisiin ilmoittaudutaan osallistumiskoodilla. Meijän Kuhmo pyöräilee osallistumiskoodi on:
Meijankuhmo2021
Jokainen polkija, joukkueesta riippumatta, joka on tallentanut tiedon Kuhmon kunnasta omiin tietoihinsa, alkaa automaattisesti kartuttamaan myös meidän kunnan kilometrisaldoa.

Tiesitkö, että..?

Suomalaiset tekevät keskimäärin 2,9 matkaa per vuorokausi. Vuosittain meistä jokainen tekee 1 000 valintaa siitä, minkä kulkumuodon valitsee. (Motiva 2021.)
Miksi pyörä?
🚴‍♂️ parantaa terveyttä
🚴‍♂️ ympäristöystävällinen
🚴‍♂️ edullinen liikkumismuoto; ei polttoainekustannuksia tai pysäköintimaksuja
🚴‍♂️ taajama-alueella usein nopein vaihtoehto
🚴‍♂️ helppoa ja kivaa
🚴‍♂️ kunto kasvaa
🚴‍♂️ vapaus
Kilometrikisan sivut osoitteessa Kilometrikisa
Kisan järjestäjä arpoo osallistujien kesken palkintoja.