Kesätyönhaku on auki


Kuhmon kaupungilla on tarjolla monipuolisesti kesätyöpaikkoja nuorille. Kesätyöpaikkaa voi hakea Kuntarekryn kautta 12.2.2023 klo 23 saakka.

Kesätyön tarkoituksena on tutustuttaa nuoria työelämään ja eri ammatteihin. Kaupungin kesätyöpaikkoja voi hakea kuhmolainen tai kuhmolaistaustainen 1998 – 2008 syntynyt nuori. Ammatillisen tutkinnon suorittanutta ei voida palkata kesätyöntekijäksi tässä haussa. Kesätyön kesto on 2 viikkoa tai kuukauden.

Hae kesätyöpaikkaa Kuntarekryssä.

 

Myös kesätyösetelit lähtevät jakoon

Kesätyöseteli on Kuhmon kaupungin tuki kuhmolaisen nuoren palkkaamiseksi kesätyöhön. Setelit jaetaan kouluissa opojen toimesta ja muualla opiskelevat kuhmolaiset nuoret voivat hakea seteliä sähköisellä hakulomakkeella.

Kuhmon kaupungin kesätyöseteli -info työnantajille järjestetään 8.2.2023 klo 13-14 Microsoft Teamsin välityksellä. Tilaisuus on suunnattu yrityksille ja organisaatioille, jotka ovat kiinnostuneita palkkaamaan nuoren kesätyösetelillä. Infossa käydään läpi kesätyöseteliprosessi työnantajan näkökulmasta. Linkki ja ohjeet infoon löytyvät osoitteesta www.kuhmo.fi/kesatyot.