Kansalaisopiston jumppia netissä


Sotkamon kansalaisopisto järjestää myös kuhmolaisille kansalaisopistotarjonnan.
Poikkeusoloissa kansalaisopiston jumppia on siirtynyt nettiin. Hyödynnä maksuttomat maahdollisuudet vaikkapa omassa olohuoneessasi!

Liikkumaan kotijumppa-live

maanantaisin klo 16.30-17.00 ajalla 4.-25.5. Ohjaajana Noora Jauhiainen.

Luvassa on monipuolista jumppa ilman välineitä. Tarvitset vain jumppamaton tai muun pehmeän alustan.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan ryhmään Sotkamon kansalaisopistolle. Tämän jälkeen saat Zoom-linkin. Lataa Soom-sovellus tai käytä sovellusta nettiselaimella.

Sotkamon kansalaisopisto p. 044 750 2078

 

 Joogaa verkossa

Sotkamon kansalaisopisto tarjoaa toukokuussa joogaa verkkokursseina. Kurssit ovat maksuttomia ja niille tulee ilmoittautua.

Joogan alkeet 6.5.-3.6. klo 17-18

Tämä on verkkokurssi, joka toteutetaan YouTuben kautta livelähetyksenä ja joka on tallenteena katsottavissa myöhemmin.
Kurssi on tarkoitettu lukuvuoden aikana jo joogan alkeisryhmissä mukana olleille opiskelijoille sekä uusille, jotka haluavat tutustua joogaharjoitukseen. Kurssi pohjautuu hatha-joogaan ja kaikki harjoitukset tehdään lempeästi omaa kehoa kuunnellen. Kokonaisvaltainen joogaharjoitus lisää kehon liikkuvuutta, syventää hengitystä sekä rentouttaa ja rauhoittaa. Harjoitusta varten tarvitset itsellesi tyynyn, viltin ja joogamaton / jumppa-alustan.

Joogan jatko 6.5.-3.6. klo 18.15-19.15

Tämä on verkkokurssi, joka toteutetaan YouTuben livelähetyksenä, ja joka on tallenteena katsottavissa myöhemmin.
Kurssi on tarkoitettu lukuvuoden aikana jo joogaryhmissä mukana olleille opiskelijoille sekä muille, joilla on jo aikaisempaa kokemusta joogasta. Kurssin hatha-joogaharjoitukset sisältävät alkurentouksen, lämmittelyn, asanat ja loppurentouksen. Harjoitusta varten tarvitset itsellesi tyynyn, viltin ja joogamaton.

Kurssit ovat maksuttomia ja niihin on ilmoittautumiset Sotkamon kansalaisopiston nettisivuilta tai soittamalla toimistolle p. 044 750 2078. Ilmoittautuneille lähetään youtube- linkki, josta pääsee mukaan kurssille.