Kainuun työllisyys- ja sosiaalisen kuntoutuksen seminaari III, 18. – 19.9.2017, Kuhmo-talo


Kaksipäiväinen seminaari on tarkoitettu Kainuun ja sen lähialueen työllisyydenhoidon ja sosiaalisen kuntoutuksen toimijoille, projekteille ja henkilöille, jotka ovat tekemisissä työllisyydenhoidon ja sosiaalisen kuntoutuksen kanssa työnsä tai luottamustoimen vuoksi.

Seminaarin avaa Kuhmon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tuomas Kettunen. Ensimmäisen seminaaripäivän puhujia ovat mm. kehittämispäällikkö Erja Lindberg Suomen Kuntaliitosta, neuvotteleva virkamies Päivi Haavisto-Vuori Työ- ja elinkeinoministeriöstä sekä opetusneuvos Elise Virnes Opetus- ja kulttuuriministeriöstä.

Toisen seminaaripäivän puhujiin puolestaan kuuluvat mm.  lehtori ja SOSKU-osahankkeen projektikoordinaattori Ari Nieminen (Diak), asiantuntija ja tutkija Anne Määttä (Diak), asiantuntija Sakari Kainulainen (Sokra/Daik) sekä Itä-Suomen Sosiaalialan Osaamiskeskuksen edustajat. Myös Kainuun työllisyys- ja sosiaalisen kuntoutuksen hankkeet esittäytyvät seminaarissa.

Seminaarin kaksi päivää edustavat toisiinsa läheisesti yhteydessä olevia työllisyydenhoitoa ja sosiaalista kuntoutusta; työllisyys tai työttömyys vaikuttavat yhtenä osatekijänä henkilön yleiseen hyvinvointiin ja sosiaaliseen toimintakykyyn. Henkilön sosiaalinen toimintakyky ja yleinen hyvinvointi puolestaan ovat yksi työllistymismahdollisuuksiin olennaisesti vaikuttava asia.

Ilmoittaudu seminaariin sähköisellä ilmoittautumislomakkeella.

Seminaariohjelma