Innostava yrittäjyys Kuhmon elinvoiman edistäjänä – Yrittäjien ilta Kuhmo-talolla 27.2.


Kuhmon kaupunki järjestää yhteistyössä paikallisten yrittäjien kanssa Yrittäjien illan Kuhmo-talolla 27. helmikuuta klo 16 alkaen.

Illan teemana on innostava yrittäjyys ja Kuhmon elinvoiman edistäminen. Tilaisuudessa pohditaan yhdessä muun muassa sitä, miten Kuhmossa edistetään elinvoimaisuutta ja yrittäjyyden myönteistä ilmapiiriä. Lisäksi aiheena on monipuolisen yhteistyön edistäminen ja verkostoituminen niin yritysten ja kaupungin välillä kuin myös yritysten kesken.

Illan ohjelma ottaa huomioon eri alojen yrittäjät ja tilaisuus on tarkoitettu kaikille yrittäjänä toimiville tai yrittäjyydestä kiinnostuneille. Tapahtuma on varmasti antoisa myös maatalous- ja maaseutuyrittäjänä toimiville.

Tapahtuman pääpuhujana on Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen, jolta kuullaan inspiroiva avauspuheenvuoro illan teemoihin liittyen.

– Yritykset ja yrittäjät tuovat elinvoiman myös Kuhmoon. Kun yritykset ja yrittäjät voivat hyvin, myös Kuhmo voi hyvin. Siksi on tärkeää miettiä, miten voimme varmistaa, että yritykset menestyvät ja tuovat hyvinvointia koko kaupungille, Pentikäinen toteaa.

Illan aikana on luvassa paljon muutakin mielenkiintoista ohjelmaa, kuten esimerkiksi yrittäjien, rahoittajien ja eduskuntavaaliehdokkaiden paneelikeskusteluja paikallisen yrittäjyyden kehittämisestä. Myös Kuhmon kaupunginvaltuusto on kokonaisuudessaan kutsuttu Yrittäjien iltaan.

Tapahtuman yhteydessä voi kierrellä esittelypisteillä, joissa asiantuntijat vastaavat muun muassa rahoituspalveluihin, yritys- ja investointitukiin ja sukupolvenvaihdokseen liittyviin kysymyksiin.

Kuhmon kaupunginjohtaja Tytti Määtän mukaan luvassa on hyvähenkinen kuhmolainen kohtaamistapahtuma, johon on helppo tulla mukaan verkostoitumaan yhteisen ruokailun ja kahvittelun merkeissä.

– Yrittäjien ilta on rento, mutta samalla myös juhlava tilaisuus, joka omalta osaltaan lisää kaupungille tärkeää vuoropuhelua yrittäjien kanssa. Toivonkin, että saamme tilaisuuteen sankoin joukoin yrittäjiä paikalle.

Määttä toteaa, että yritykset ovat keskeinen osa elinvoimaista ja innovatiivista kuntaa, ja Kuhmon kaupunki haluaa olla yritysten aktiivinen kumppani.

– Esimerkiksi kaupungin elinkeinopalveluyksikkö toimii monipuolisena apuna yritysten perustamisessa ja kehittämisessä sekä toteuttaa erilaisia hankkeita Kuhmon elinkeinoelämän edistämiseksi.

Tilaisuuden tarkemmasta ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin, mutta mukaan kannattaa ilmoittautua jo nyt täällä.

Sähköisen ilmoittautumisen lisäksi tilaisuuteen voi ilmoittautua sähköpostitse asiakaspalvelu@kuhmo.fi tai puhelimitse 08 61 555 21.

Ilmoittautuminen päättyy 20.2.2023.