Hyvin sanottu -keskustelutilaisuus suurpedoista


Tervetuloa Kuhmo-talolle 4. helmikuuta klo 13-15 kaikille avoimeen Hyvin sanottu -keskustelutilaisuuteen, jossa aiheena on suurpedot.

Karhun kuva: Ville Heikkinen

Kuhmon suurpetotyöryhmän järjestämällä kuntalaiskyselyllä kerättiin joulu-tammikuussa kuhmolaisten kokemuksia ja mielipiteitä suurpetoihin liittyvistä eri teemoista. Kyselyyn tuli lähes 1000 vastausta.

Tulevassa keskustelutilaisuudessa julkistetaan kyselyn tulokset ja keskustellaan esimerkiksi Kuhmon suurpetojen määrään, metsästysmatkailun mahdollisuuksiin sekä haaskaruokinnan tulevaisuuteen liittyvistä kysymyksistä.

Keskustelutilaisuuden jälkeen suurpetotyöryhmä ryhtyy laatimaan kannanottoa suurpetoihin liittyen, joten nyt on vielä hyvä mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa kannanmuodostukseen.

Tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Tytti Määttä ja juontajana toimii YLE Kajaanin toimittaja Ville Kinnunen.

Kuhmon kaupunki on mukana Ylen ja Erätauko-säätiön vetämässä Hyvin sanottu -hankkeessa, jolla pyritään vahvistamaan suomalaisen keskustelukulttuurin parhaita puolia ja luomaan turvallisia keskusteluympäristöjä. Suurpetokeskustelutilaisuus järjestetään tämän hankkeen hengessä ja tilaisuudessa noudatetaan Erätauko-menetelmän rakentavan keskustelun pelisääntöjä.

Tapahtuma toteutetaan Kuhmossa käynnissä olevan ”Kestävä kehitys elämään arjen teoissa” -hankkeen työnä.

Kahvitarjoilu. Ota oma kuksa mukaan!

SUURPETOKYSELYN TULOKSIIN PÄÄSET TUTUSTUMAAN TÄSTÄ