Avoimet Kylät verkossa -tapahtuma 12.6.2021


Avoimet Kylät verkossa -tapahtuma tulee jälleen ja Kuhmosta sisältöä on tuottamassa muun muassa Iivantiiran ja Lentiiran kyläyhdistykset.

Avoimet kylät verkossa on kesäkuun toisena lauantaina järjestettävä valtakunnallinen tapahtumapäivä, jona sadat kylät ja korttelit ympäri Suomen julkaisevat kanavissaan erilaisia verkkosisältöjä. Tämä on tilaisuutesi tutustua verkossa kyliin lomailun, asumisen ja yrittämisen paikkoina. Löydät kaikki tapahtumat täältä.

Avoimet kylät -tapahtumassa Lentiirassa pääset etäyhteydellä mukaan kyläkahvilan toimintaan! Kyläyhdistyksen pyörittämä kahvila ja piirakkapuoti on avoinna ympäri vuoden lauantaisin 9-13. Huomenna kello 12 eteenpäin pääset nauttimaan piirakkapuodin kesälauantain vilskeestä etäyhteydellä Lentiiran kylän Facebook-sivuilla.

Iivantiiran kyläyhdistyksen lauantaipäivän sisältö on monipuolinen kattaus kulttuuria ja kansainvälisyyttä! Ohjelmassa on taidenäyttelyn avajaiset, etätyötilan lanseeraus sekä Iivantiiran TTN:yhteisön julkistaminen. Etätyötilan lanseeraus on osa Kuhmon kaupungin Pitoa ja vetoa -hanketta. Taidenäyttelyn lisäksi paikalla on Kuhmon kesämuusikot. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Lisää tietoa löydät täältä.

 

Avoimet kylät -tapahtumassa on mukana myös muita upeita kyliä ympäri Suomen! Tapahtumassa on mukana yli 500 kohdetta, joka julkaistaan lauantaina 12.6.2021 klo 6.00! Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset ja paikalliset yhdistykset ja aktiivit. Tapahtuman tunnisteet somessa ovat #avoimetkylät #TeeSeKylillä #MaalleAsumaan