Tilaa tekstiviesti tai sähköposti lämmöntoimituksen häiriöistä


Tilaa tekstiviesti tai sähköposti lämmöntoimituksen häiriöistä

Kuhmon Lämpöenergia Oy:n palvelutiedotteiden tilauksella saat tiedon oman käyttöpaikkasi kaukolämmön toimituksen häiriöistä ja suunnitelluista huoltokatkoksista suoraan matkapuhelimeesi ja/tai sähköpostiisi. Palvelutiedote on maksuton.

Palvelu on avoin kaikille kaukolämpöä kuluttaville Kuhmossa eikä vaadi rekisteröitymistä. Myös kerros- ja rivitaloissa asuvat voivat ottaa palvelun käyttöönsä.

Saadaksesi palvelun käyttöösi, mene Kuhmon Lämpöenergia Oy:n nettisivulle ja valitse palvelutiedote
http://www.kuhmo.fi/asuminen-ja-ymparisto/asuminen-ja-tontit/kaukolampo/

1) Aloita kirjoittamaan katuosoitettasi, jolloin rivin alle avautuu alasvetovalikko. Valitse valikosta oma osoitteesi (ei rapun ja asunnon numeroa).
2) Kirjoita matkapuhelinnumerosi (esim. 0441234567) ja halutessasi myös sähköpostiosoitteesi, jolloin saat viestin myös sähköpostiisi
3) Paina ”tilaa palvelutiedotteet”- painiketta, jonka jälkeen saat kuittauksen tilauksen onnistumisesta.
4) Jos osoite -kenttä ei tunnista osoitettasi, ota yhteys asiakaspalveluumme puh. 08 615 55253

Voit myös peruuttaa palvelun Kuhmon Lämpöenergia Oy:n nettisivulla olevan Online –linkin kautta (peruuta palvelutiedotetilaus).

Palvelutiedotteiden lisäksi Kuhmon Lämpöenergia Oy:llä on käytössä Online -palvelu, jossa asiakas voi antaa lämpömittarilukemansa ja seurata omaa lämmönkulutustaan. Palvelussa voi myös tarkastaa ja muuttaa omia yhteystietoja sekä selailla aikaisempia laskuja. Palveluun rekisteröidytään Kuhmon Lämpöenergia Oy:n nettisivulla olevan linkin kautta.

Palvelutiedotteiden lisäksi viestinnässä käytetään Kuhmon kaupungin nettisivujen ajankohtaista –palstaa, sekä kaupungin Facebook, Twitter ja Instagram –julkaisuja.

Kuhmon Lämpöenergia Oy